Theoriecursus auto (B)

theorie auto (rijbewijs categorie B)

Voordat je het praktijkexamen voor de auto mag afleggen dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat. Tijdens de theoriecursus en het  -examen komen de verkeersregels aan bod, maar ook gevaarherkenning. Daarnaast wordt je verkeersinzicht getoetst. Na het behalen van het theoriecertificaat blijft deze anderhalf jaar geldig, binnen deze termijn moet je dan je rijbewijs halen.

Verkeersschool De Weerd adviseert je om zo snel mogelijk met een theorieopleiding te starten. De kennis die je hier opdoet zorgt dat de praktijkopleiding nog soepeler zal verlopen. Bij Verkeersschool De Weerd geven we het hele jaar door theorie cursussen, in de avond en in de vakantieperiodes ook overdag.

theoriecursus

In ongeveer 10 uur theoriecursus behaal je bij ons je theoriecertificaat! Het examen plannen we zo dicht mogelijk na de laatste cursusdag in, afhankelijk van de capaciteit bij het CBR.
Tijdens de cursus krijg je theorieles van deskundige docenten en heb je de mogelijkheid om te oefenen met proefexamens. Daarnaast krijg je ook een internettraining aangeboden zodat je thuis kunt leren. Haal je het theorie-examen niet? Bij De Weerd volg je gratis de volgende cursus! Je betaalt dan alleen de kosten voor het nieuwe theorie-examen. 
 

prijzen theorie

Cursus (10 uur cursus + 7,5 uur examentraining + examen) € 110,00
Theoriepakket (boek, 15 uur examentraining + examen) € 110,00
Los theorie-examen €   39,50

heb je een vraag?

Wij helpen je graag! Vul onderstaand formulier in of bel naar een van onze vestigingen:

Zwolle: 038 – 453 67 89 
Apeldoorn: 055 –  533 43 73
Epe: 0578 – 61 30 46

Laat ons contact opnemen:

Breng het geleerde op een plezierige manier in de praktijk!